Disclaimer

We kunnen op elk moment de inhoud, inclusief afbeeldingen, omschrijvingen en prijzen, aanpassen of onderdelen verwijderen of toevoegen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Getoonde afbeeldingen zijn bedoeld als indicatie en kunnen afwijken van de originele artikelen en daaraan kunnen dus geen rechten worden ontleend. Geringe kleur- en kwaliteitsverschillen, ook binnen orders van hetzelfde artikel, kunnen voorkomen.

Prijzen gelden zolang de voorraad strekt, dus zolang we de betreffende goederen daadwerkelijk beschikbaar hebben.

Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op de website geldt een voorbehoud van vergissingen en programmeer- en (type)fouten. U kunt op basis van dergelijke fouten en vergissingen geen aanspraken maken of een overeenkomst claimen.

We doen ons best om de inhoud van de website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. We zijn niet aansprakelijk voor eventuele vergissingen in prijzen of productomschrijvingen of het niet meer op voorraad zijn van producten.

 

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende de inhoud van onze website en het daarop afgebeelde liggen bij ons c.q. de ons gelieerde ondernemingen. Kopiëren, verspreiden of ander gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Dutchie. Dit is alleen anders als regelingen van dwingend recht dit wel mogelijk maken.