Hoe Dutchie bijdraagt aan een groenere cannabisindustrie

Hoe Dutchie bijdraagt aan een groenere cannabisindustrie

Reading Hoe Dutchie bijdraagt aan een groenere cannabisindustrie 2 minuten Volgende Hoe de juiste verpakking kan bijdragen aan meer klanten in jouw coffeeshop

Duurzaamheid is een buzzwoord dat je in alle sectoren van het bedrijfsleven tegenkomt, en de cannabisindustrie is hierop geen uitzondering. Bij Dutchie geloven we dat het onze verantwoordelijkheid is om milieuvriendelijke oplossingen te bieden, zeker als het gaat om verpakkingen. Maar hoe precies zorgen we ervoor dat onze verpakkingen groen zijn, en hoe draagt dit bij aan een groenere industrie? We nemen je in deze blog graag mee in de antwoorden!

 

Recyclebare materialen, PET of RPET

Het eerste wat we doen om onze verpakkingen duurzaam te maken, is het gebruik van recyclebare materialen. Bij Dutchie gebruiken we alleen verpakkingsmaterialen die gerecycled kunnen worden, waardoor de impact op het milieu wordt verminderd. Dit betekent dat wanneer consumenten klaar zijn met hun product, ze de verpakking op een milieuvriendelijke manier kunnen weggooien, zodat het vervolgens weer gerecycled kan worden.

 

Naast onze standaard verpakkingen van recyclebaar PET materiaal, is het ook mogelijk om jouw favoriete Dutchie potje van gerecycled materiaal te bestellen oftewel RPET. Het RPET materiaal draagt bij aan het verminderen van afval en het verlagen van de nieuwe plastic productie. Ondanks dat ze van gerecycled materiaal zijn gemaakt, hebben ze dezelfde hoge kwaliteit als het standaard PET materiaal. Met een Dutchie van RPET materiaal ga je als coffeeshop eigenaar dus nog een stapje verder in duurzaamheid.

 

Bij Dutchie geloven we dat elke stap die we nemen om onze verpakkingen groener te maken, bijdraagt aan een groenere cannabisindustrie. Door onze verantwoordelijkheid te nemen en duurzame verpakkingsoplossingen te bieden, hopen we een stap in de goede richting te zetten en een voorbeeld te zijn voor anderen in de industrie.

Gratis verzending

Gratis verzending in Nederland.